Om meg

Eg har strikka so lenge eg kan hugse og klarer ikkje å sitje i ro utan å ha noko i hendene. Eg likar best småprosjekt som vottar, sokkar, luer og liknande. Eg har ikkje all verda med tolmod, so eg føretrekk at prosjekta mine vert høveleg raskt ferdige. Og eg hatar å gjere feil! Derfor har eg ein heil del «uferdige objekt» liggande rundtomkring.

Det siste året har eg også kosta støv av sykunnskapane mine frå barneskulen og vorte hekta på saum. Eg har ei symaskin frå Lidl og det er ikkje alltid vi er like gode vener, men det er betre å ha ei symaskin frå Lidl enn å ikkje ha symaskin. I alle fall når mamma har ei skikkelig maskin eg kan låne innimellom. (2009)

(oppdatert 2012)…Og no har eg ikkje lenger symaskin frå Lidl. Eg har ei lekker «Smarter by Pfaff c1100Pro» og ei Brother overlock. Oh, lykke!

Ellers er eg 28, busatt i Nordfjord, gift med gode Frode og mamma til fantastiske Theodor på 3 og deilige baby-Jonathan.

Advertisements

4 kommentarar (+add yours?)

 1. Heidi
  Apr 20, 2012 @ 19:02:12

  Der fant jeg bloggen din! Utrolig mye fint du har laget, jeg bøyer meg i støvet:-) Jeg har omtrent ikke sydd siden jeg ble gravid med sistemann, så nå må jeg snart legge vekk strikkepinnene og begynne å sy igjen. Blir ivertfall inspirert av å kikke her inne.
  Heidi

  Svar

  • Kathrine
   Apr 21, 2012 @ 19:23:09

   So koselig! 🙂 Eg kjøpte ny symaskin då Jonathan vart født, so det har blitt litt sying i permisjonen. Håper eg får tid til litt no når eg har begynt å jobbe igjen og. Gleda meg til å sjå det du lagar! 🙂

   Svar

 2. Mariell
  Aug 14, 2015 @ 21:49:42

  Heisann 🙂
  Jeg har en fantastisk svigermor som snart fyller 50 år, hun strikker hver dag og har strikket siden hun var liten. Jeg hadde veldig lyst til å gi henne en spesiell gave. Når jeg så hva du har laget, lurte jeg på om du vil lage en til min svigermor? 🙂

  Svar

  • Kathrine
   Aug 15, 2015 @ 05:39:08

   So hyggelig. 😊 kva tenkte du på? Strikkepinneetui?

   Svar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: